Akreditovaný kurz - Microsoft Outlook

24. května 2011

Ikona aplikace Microsoft Outlook

Práce s elektronickou poštou patří k základním prvkům počítačové gramotnosti a nějakým způsobem ji zvládá - anebo si to aspoň myslí - každý, kdo ke svému povolání používá počítač.

Ale ruku na srdce: Opravdu umíte efektivně využít funkce nabízené poštovním klientem, který používáte? Opravdu znáte a dodržujete všechna důležitá pravidla z hlediska osoby s těžkým zrakovým postižením, která vaše e-maily čte? Jste si jisti, že jim čtení vašich e-mailů je pohodlnou činností, anebo během přes překážky?

Nejen z výše uvedených důvodů pořádá Eye-T.cz akreditovaný kurz Elektronická pošta jako jeden z prostředků komunikace poskytovatelů a uživatelů sociálních služeb se zaměřením na těžce zrakově postižené, který je tentokrát specifikován pro Microsoft Outlook. Více o kurzu zde.

Absolvent kurzu z řad sociálních pracovníků, pracovníků v sociálních službách a vedoucích pracovníků obdrží certifikát MPSV, přičemž se mu do dalšího vzdělávání definovaného zákonem č. 108/2006 Sb. započítá 14 hodin.

Kurz je také velice vhodný pro instruktory ze středisek sociálních služeb, která poskytují výuku v obsluze náročných kompenzačních pomůcek pro těžce zrakově postižené. Tito instruktoři získají nejen 14 hodin v rámci dalšího vzdělávání, ale i metodický nácvik výuky práce s Microsoft Outlookem, který je mezi zrakově postiženými uživateli dosti rozšířen.

Zájemci se mohou hlásit na info@eye-t.cz nebo 775 376 378. Termíny školení lze domluvit individuálně, školení je možné uskutečnit po domluvě i během prázdnin.

MENU

Vyhledávání